A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Ръководството на община Ардино изпрати съболезнователно писмо до близките на Почетния гражданин и Бащата на тениса Решат Айдън



Ръководството на община Ардино изпрати съболезнователно писмо до близките на Почетния гражданин и Бащата на тениса Решат Айдън

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям изпратиха съболезнователно писмо до семейството и близките на починалия  Почетен гражданин Решат Айдън.

„От името на Общинското Ръководство и на всички наши съграждани поднасяме най-искрени съболезнования на семейството, близките и приятелите на забележителния спортен деятел и основател на Тениса на маса в Ардино Решат Айдън, който ни напусна на 08.12.2020 г. в Истанбул.

Решат Айдън запали и поведе към изключителни спортни постижения плеяда талантливи спортисти по тенис на маса, прославили името на Ардино в страната и в Европа, остави незаличима следа в историята на физическата култура и спорта в нашия край.

През 2011 година Общинският съвет го удостои със званието „Почетен гражданин на Ардино“.

На опечаленото семейство поднасяме най-искрените ни съчувствия с пожелания Всевишният да им дава сили за понасяне на голямата загуба“, се казва в писмото.

 

Поклон пред паметта на Решат Айдън!

 

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития