A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Ръководството на община Ардино с поздрав за Световния ден на туризмаРъководството на община Ардино с поздрав за Световния ден на туризма

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан и председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям поздравяват най-сърдечно жителите на общината и всички ангажирани с туристическата кауза по случай 27 септември - Световния ден на туризма!

„Община Ардино е чудесна дестинация! Районът е с много-добри условия за туризъм. Тук всеки може да открие своето място. Нека пазим това, което имаме, и с общи усилия да го развиваме, за да превърнем Ардино в привлекателна туристическа дестинация. Пожелаваме повече усмивки, повече туристи, повече положителни емоции!“, заяви кметът инж. Изет Шабан.

Празникът се отбелязва на 27 септември с решение на Генералната асамблея на Световната организация по туризъм към ООН от 1980 г. Целта е да се фокусира вниманието на международната общественост към значимостта на туризма за развитието на социалната, културната, икономическата и политическата сфера на обществения живот.

 

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/