A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Районният мюфтия поздрави Изет Шабан по повод встъпването му в длъжност за втори мандат като кмет на АрдиноРайонният мюфтия поздрави Изет Шабан по повод встъпването му в длъжност за втори мандат като кмет на Ардино

Районният мюфтия на Кърджали Басри Еминефенди поздрави кмета на община Ардино инж. Изет Шабан по повод встъпването му в длъжност за втори мандат. Той пожела на кмета Изет Шабан и неговият екип да продължават да работят със същото темпо за благото и просперитета на община Ардино. „Надявам се, че нашите приятелски взаимоотношения ще продължават да се развиват и за напред. Ще работим ръка за ръка за още по-доброто бъдеще на региона и областта“, заяви Басри Еминефенди. Той благодари на Изет Шабан за топлото посрещане, както и за оказаното му съдействие и подкрепа за реставрацията по мюсюлманските храмове в региона (джамии и месчиди).

Кметът на община Ардино изрази своето изключително задоволство от добрите взаимоотношения между двете институции, както и готовността си за подкрепа в начинанията на районното мюфтийство.

Кметът Изет Шабан връчи на Басри Еминефенди плакет с важни послания за мир, заедност и единство на български, турски и английски език. От своя страна районният мюфтия дари на Изет Шабан сребърен комплект за турско кафе.

На срещата присъстваха още  председателят на Общинския съвет Сезгин Байрям и секретарят на районното мюфтийство в Кърджали Мюмюн Мустафа.

По традиция след местния вот Районното мюфтийство поздравява всички новоизбрани кметове на територията на областта. До 16 ноември (четвъртък) ще бъдат посетени и останалите общински кметове.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/