A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Съветниците приеха бюджетната прогноза на община Ардино за периода 2021-2023 г.Съветниците приеха бюджетната прогноза на община Ардино за периода 2021-2023 г.

Общинският съвет в Ардино проведе  поредното си редовно заседание. В проекта за дневен ред бяха включени осем точки.  Общинските съветници приеха Бюджетна прогноза за периода от 2021 до 2023 година на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейност на Община Ардино, внесена от кмета на общината инж. Изет Шабан.

Общинският съвет взе решение и за извършване на компенсирани промени между отделните обекти в Програмата  за капиталови разходи за тази година.

Местните парламентаристи дадоха съгласие и за издаване на записи  на заповеди от община Ардино  в полза на Държавен фонд „Земеделие”, обезпечаващи авансови плащания за проект „Реконструкция, ремонт, оборудване и обзавеждане на СУ „Васил Левски“, финансиран от Програмата за развитие на селските райони.

Общинските съветници разгледаха и докладна записка за организиране на допълнителни специализирани ученически автобусни линии.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития