A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Славена Хаджиева от ОПГ „Хр. Смирненски” отива на национален конкурс по СчетоводствоСлавена Хаджиева от ОПГ „Хр. Смирненски” отива на национален конкурс по СчетоводствоВ края на м. Януари в Пазарджик се проведе Регионалният кръг на конкурса по Счетоводство, организиран от Министерството на образованието и науката за ученици от професионални гимназии по икономика.
Първият кръг на конкурса беше училищен. За регионалния кръг се класираха Славена Стефанова Хаджиева и Петя Валериева Чолакова – ученички от 12.а клас на Оздравителна професионална гимназия “Христо Смирненски” – Ардино.
Представителката на Оздравителна професионална гимназия Славена Хаджиева се класира на 3 място сред 20 участници от Кърджалийска, Хасковска, Пловдивска и Старозагорска област.
На въпроса на какво дължи успеха си, Славена отговаря:”Мисълта на Л.Н.Толстой е водеща за мен – `Постоянство и решителност са двете качества, които осигуряват успеха във всяка работа!`. Всеки от нас трябва да вярва в себе си. Да вярва, че може да се справи с всяко предизвикателство”.
Че Славена обича предизвикателствата, потвърждава и нейният преподавател по тази не лека дисциплина Кирил Пачеманов:
„Успехът на Славена не е случаен. Зад подчертаната й скромност се крие задълбоченост и системност в усвояването на `тънкостите` на Счетоводството. Вярвам в нейните възможности. Ще се представи достойно и на националния кръг”
Националният кръг ще се проведе на 23 Февруари в Горна оряховица.
Да пожелаем успех на Славена в това ново предизвикателство!

Селяхидин Карабашев
skarabash@yahoo.com


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/