A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ТЕНИСИСТИ ОТ БАЛКАНИТЕ СЕ СРЕЩАТ В АРДИНОНа 24 август (петък) от 11.00 часа кметът на Община Ардино Ресми Мурад официално ще открие единадесетия Международен турнир по тенис на маса за юноши и девойки в памет на именития състезател Дургут Адемов – Джофи. В надпреварата ще участват над 80 състезатели от България, Турция, Гърция, Македония, Сърбия и Молдова. Нашата страна ще бъде представена от водещите клубове като Димитровград, Момчилград, Горна Оряховица, Варна, Асеновград и Две могили.
Очаква се на откриването на турнира да дойдат председателят на УС на Българската федерация по тенис на маса (БФТМ) Стефан Китов и генералният секретар Михаил Фролошки. Организаторите са изпратили покани до бивши шампиони по тенис на маса от ардинската школа, съмишленици и приятели на Джофи – Джеват Хасанов, Наджи и Арслан Коч, Рейхан Сезер – Капитана, Надие Чобанова, Севдие Мусова – Сарафян, Илхан Неждетов – Севинч.
Турнирът ще се състои в обновената спортна зала „Юнак”. В четвъртък от 19.00 часа ще се проведе техническа конференция за хода на състезанието. Главен съдия на турнира ще бъде м. с. Йорданка Колева от Ардино. Международната проява е част от годишния спортен календар на БФТМ.
Това е най-голямото спортно събитие в община Ардино за годината.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/