A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

ТЕНИСИСТИТЕ НА „ЮНАК-2005” СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯТЕНИСИСТИТЕ НА „ЮНАК-2005” СРЕД НАЙ-ДОБРИТЕ В БЪЛГАРИЯЮношите старша възраст на СКТМ „Юнак-2005” от Ардино се класираха за финалите на държавното отборно първенство по тенис на маса, които ще се проведат в началото на май в Търговище, съобщи треньорът Бахри Юмер. Финалистите бяха излъчени на зоналното първенство в Пловдив. В турнира участваха девет отбора от Южна България. След изключително интересни срещи тимът на „Юнак-2005” в състав Ерсин Мурад, Шенер Шенол, Севги Аптикадир и Ервин Юмер се класираха на трето място и добиха правото за участие сред най-добрите в страната. Момчетата на треньора Бахри Юмер изиграха общо 6 двубоя, в които записаха 4 победи и 2 загуби. Ардинци победиха отборите на „Панагюрище” и „Стоянстрой”- Пловдив с 4:3, след което разгромиха „Асеновград” и „Доспат” с 4:0 и регистрираха две загуби с 1:4 срещу „Родопи”- Момчилград, и с 3:4 от „Машстрой”- Пловдив.
Наставникът на „Юнак-2005” съобщи още, че момчетата му от възрастовите групи до 12 и 15 години са взели участие в турнирите на държавното индивидуално и отборно първенство в Пловдив. При най-малките след оспорвани срещи Керем Хасан, Митко Кисьов, Никола Хаджийски и Зекерия Мюмюн са станали първенци в групите си и са добили правото да участват в основната схема, която е била от 32 състезатели. В тях най-добре се е представил младата надежда на клуба Керем Хасан, който се е класирал сред първите осем в страната. В решителната последна среща за влизане във финалната четворката Керем не можа да устои на напрежението и загуби с 2:3 гейма от представителя на Шумен, уточни треньорът Юмер. Батковците им до 15 години Борис Мирчев, Борислав Тенекеджиев, Райчо Драгиев и Алпай Халибрямов се класирали на пето място в отборната надпревара и са изпуснали шанса да участват във финалите.
Доволен съм от представянето на всички момчета. Радосното е, че при мъжкия пол в детско-юношеското направление вървим в правилната посока. Ние сме един от малкото отбори в страната, които имат представители в почти всички възрастови групи”, обобщи представянето на тенисистите треньорът на „Юнак-2005” Бахри Юмер.Гюнер ШЮКРИ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/