A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ТЕНИСИСТИТЕ ОТ АРДИНО ПЪРВИ НА РЕГИОНАЛНАТА РАБОТНИЧЕСКА СПАРТАКИАДАТЕНИСИСТИТЕ ОТ АРДИНО ПЪРВИ НА РЕГИОНАЛНАТА РАБОТНИЧЕСКА СПАРТАКИАДАЗа втора поредна година отборът по тенис на маса на КНСБ към Синдиката на българските учители (СБУ) от Ардино се класира на първо място на Регионалната работническа спартакиада. Във финалната среща „Юнаците“ разгромиха с 3:0 гейма тима на „ВиК” ООД от Кърджали. Отборът на КНСБ СБУ - Ардино игра в състав д-р Гюнер Осман (кап.), ветеранът Юксел Исмаил и преподавателят Алпер Сами. С този успех ардинчани
заслужиха правото да участват на ежегодните работнически състезания в к.к. „Албена”, през лятото на 2020г. Срещите се изиграха в спортния салон на СУ „Й.Йовков”, като стартът бе даден от зам.-кмета на Община Кърджали Веселина Тихомирова. Участие взеха още отборите на СУ„П.Р.Славейков”, Община Крумовград, СБУ - Момчилград, ЕГ„Христо Ботев”.
За 6-та поредна година Работнически клуб „Спорт и здраве”- Кърджали и Регионален съвет на КНСБ - Кърджали, организират съвместно регионални състезания между трудещите се от Областта по следните видове спорт: волейбол, тенис на маса, ускорен шахмат, минифутбол и стрийтбол (баскетбол).


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/