A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ТЕНИСИСТКАТА ОТ АРДИНО ЦВЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ГРАБНА ЗЛАТОТО ВЪВ ВАРНАТЕНИСИСТКАТА ОТ АРДИНО ЦВЕТЕЛИНА ГЕОРГИЕВА ГРАБНА ЗЛАТОТО ВЪВ ВАРНАТалантливата състезателка на СКТМ „Юнак“ от Ардино Цветeлина Георгиева
спечели юбилейното 30-ти издание на международния турнир по тенис на маса „Млади надежди” във Варна. Във финалната среща ардинчанката победи с 3:1 гейма Кристина Иванова от тима на „Стоянстрой“ (Пловдив). Надпреварата се проведе от 6 до 8 септември
в двореца на културата и спорта във Варна. Проявата бе част от календара на Варна – Европейски град на спорт. В турнира участваха отбори от Румъния, Турция и България.
Треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин съобщи, че Цветелина е станала шампион без допусната загуба през целия турнир. На четвъртфиналите и полуфиналите е победила представителките на Румъния, които станаха европейски шампион при жените. Той добави, че в отборната надпревара състезателките на „Юнак“ и в двете възрастови групи (до 12 и до 15 години) се класирали на престижното трето място.
„Благодаря на организаторите за поканата и чудесните условия, които ни предоставиха. Получи се много силен турнир. Надявам се догодина, отново да бъдем поканени в този престижен международен турнир“, каза още Бейхан Емин.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/