A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ТРЕТОКЛАСНИЦИ ОТ АРДИНО СПЕЧЕЛИХА ПРИЗОВИ МЕСТА В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА „ПОЛИЦАЯТ Е МОЯТ УЧИТЕЛ И ПРИЯТЕЛ“ТРЕТОКЛАСНИЦИ ОТ АРДИНО СПЕЧЕЛИХА ПРИЗОВИ МЕСТА В НАЦИОНАЛНИЯ КОНКУРС ЗА ДЕТСКА РИСУНКА НА ТЕМА „ПОЛИЦАЯТ Е МОЯТ УЧИТЕЛ И ПРИЯТЕЛ“Рисунките на учениците от 3Б в СУ „Васил Левски“- Ардино Арда Джебеджи и Еней Йорданов спечелиха призовите места в националния конкурс за детска рисунка на тема „Полицаят е моят учител и приятел“. Рисунката на Арда е класирана на първо място, а на Еней е трета.
Днес, в Академията на МВР в София, двамата талантливи деца бяха наградени с грамота от главен комисар Христо Терзийски, директор на гл.дирекция „Национална полиция“. Ученическият конкурс за рисунка е част от планираните дейности по националната програма „Детско полицейско управление“ на Министерството на вътрешните работи, в която е включен и трети клас на ардинското средно училище. Проектът е за осмисляне и ангажиране на свободното време на децата и популяризиране на полицейската професия сред тях.
Придружители на събитието бяха старши инспектор Айнур Реджеб, ръководител на проекта „Полицаят е моят учител и приятел“ към ОД на МВР в Кърджали, старши инспектор Здравко Филипов, ръководител на проекта „Детско полицейско управление“ към РУ Ардино, както и класната ръководителка на децата - Айсен Саидова и директорът на СУ „Васил Левски“ Аника Петрова.
Транспортът на придружаващите лица бе осигурен от кмета на община Ардино Ресми Мурад.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/