A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЦПЛР - ОДК гр. Ардино за втора поредна година реализира проект по национална програма на МОНЦПЛР - ОДК  гр. Ардино за втора поредна година реализира проект по национална програма на МОН

По Национална програмаПодкрепа за личностно развитие на децата и учениците -МОДУЛ 1 -2022“ ЦПЛР-ОДК получи финансиране на стойност 21 014.50 лв. Средствата са използвани за обзавеждане на Кабинет по изобразително и приложно изкуствоАрт ателие“. Осигурено е всичко нужно в сферата на изобразителното и приложно изкуство , което да повиши интереса и мотивацията на децата и учениците, както и да им даде равен достъп до качествени материали за работа. Проектът осигури цялостно обзавеждане и оборудване на кабинета. Новата визия е подарък за децата, които неуморно творят и талантът им достига до всички кътчета на България, посредством националните конкурси, на които участват и печелят.

Целта на проекта беше постигната и благодарение на подобрението на материалната база, което подобрение се състои в подмяна на подова настилка и цялостно освежаване на кабинета, закупуването и монтирането на климатик, за което ангажимента беше поет и изпълнен от кмета на общината инж. Изет Шабан.

Екипът на ЦПЛР-ОДК пожелава на децата да са истински щастливи и креативни в обновения кабинет!


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/