A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЦВЕТЕЛИНА ОТ АРДИНО – ДЪРЖАВЕН ШАМПИОН ПО ТЕНИС НА МАСА В „МЛАД ОЛИМПИЕЦ“ ДО 18 ГОДИНИЦВЕТЕЛИНА ОТ АРДИНО – ДЪРЖАВЕН ШАМПИОН ПО ТЕНИС НА МАСА В „МЛАД ОЛИМПИЕЦ“ ДО 18 ГОДИНИЗлатен медал спечели Цветелина Георгиева от ардинския клуб по тенис на маса „Юнак“ във втория етап на Националния турнир „Млад Олимпиец“ до 18 години. Надпреварата се проведе през уикенда във Варна при отлична организация от страна на домакините. Право да участват в нея имаха 32-те най-добри тенисисти от цяла България. В решаващата среща за златното отличие Цветелина победи с 3:1 гейма Калина Христова от „Корабостроител“ (Варна). Преди това ардинчанката преодоля на полуфинала в зрелищен мач Михаела Стоянова от „Металик“ (Перник). Шесто място в класирането взе другата състезателка на „Юнак“ Сиделя Мутлу, която придоби право да участва в Топ 16. А Демет Мехмед отпадна в груповата фаза.
При момчетата Нуркан Халилходжа също отпадна в груповата фаза.
Треньорът на СКТМ „Юнак“ Бейхан Емин (Майкъла) заяви, че е останал много доволен от играта на своите възпитаници, особено от Цветелина. „ Това е първият успех на Цветелина срещу опитната състезателка Калина Христова. А постижението е голям успех за нея и за Ардино“, заяви Емин. Той изказва искрените си благодарности към всички,които помагат за развитието на тениса в Ардино.
Припомняме, че Цветелина Георгиева стана победител и във втория етап на Националния турнир „Млад олимпиец“ до 15 г. във Варна.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/