A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

УЧЕНИЦИ ОТ АРДИНО СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА СЪСТЕЗАНИЕ ПО УЕБ-ДИЗАЙН В МОНТАНАУЧЕНИЦИ ОТ АРДИНО СЕ ПРЕДСТАВИХА ОТЛИЧНО НА СЪСТЕЗАНИЕ ПО УЕБ-ДИЗАЙН В МОНТАНАНиколай Чочев и Антон Чолаков, ученици от 10 а клас на ПГ „Христо Смирненски” в Ардино, се представиха отлично на Националното състезание за уеб разработчици под надслов “Покажи на какво си способен”в град Монтана. Младите уеб таланти демонстрираха отлична подготовка и представиха перфектно проекта си.
„Бяхме на подобно състезание като екип за първи път. Беше важно за нас да натрупаме опит за следващи състезания. Постигнахме това, което искахме, дори и повече. Срещнахме много приятни момчета и момичета, които имат същите идеали, интереси и начин на мислене като нас. Можехме още, но конкуренцията беше много силна” – сподели Антон.
А съученикът му Николай добави: „Наистина беше вълнуващо! Представихме се много добре и сме доволни! Това, че не успяхме да спечелим състезанието не ни демотивира, напротив – зарежда ни с по-голямо желание за участие и догодина. Отново ще бъдем там и този път ще се върнем с първото място!”.
Младите таланти бяха наградени с грамоти.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/