A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Ученици от Ардино за поредна година станаха национални шампиони по тенис на масаУченици от Ардино за поредна година станаха национални шампиони по тенис на маса

Отборът на Иновативно Средно Училище „Васил Левски“ - Ардино за поредна година стана републикански шампион на България по тенис на маса във възрастовата група 8-10 клас. Финалният национален етап на Ученически игри 2022/2023 г. се проведе през уикенда в Ямбол. До тази фаза стигнаха 10 отбора от страната. След оспорван финал шампионската купа извоюваха младите надежди на училището в Ардино, водени от учителя по физическо възпитание и спорт Бейхан Емин. На второ място се класира отборът на Попово.

В индивидуалната надпревара състезателката на СУ „Васил Левски“ Сиделя Мутлу за поредна година спечели шампионската титла. Във финалната среща тя победи Веда Ниязиева от тима на Попово с 3:1.

Фунда Ибрямова се окичи с бронзовите медали. Сечил Фейзулова се класира на престижното 5-то място, след като загуби драматично с 2:3 на четвъртфиналите от състезателката на Попово.

Отборът на СУ „Васил Левски“, които представиха не само Ардино, а и област Кърджали, игра в състав: Сиделя Мутлу, Фунда Ибрямова и Сечил Фейзулова. Златната купа бе връчена на директора на ИСУ „Васил Левски“ Аника Петрова. Тя поздрави учениците и техния треньор за достойното им представяне.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/