A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Ученици от СУ „Васил Левски“ се включиха в инициативата „Нестле за Живей Активно!“Ученици от СУ „Васил Левски“ се включиха в инициативата „Нестле за Живей Активно!“

Под мотото „Да спортуваме заедно, за да растем здрави и усмихнати“ за поредна година възпитаниците от начален етап в СУ „Васил Левски“ се включиха в инициативата „Нестле за Живей Активно!“. С голям ентусиазъм и хъс учениците от 1-ви до 4-ти клас взеха активно участие в организираните подвижни и щафетни игри, състезания с чували, скачане с въжета и др. Спортните надпревари по класове породиха много емоции и забавления.

„Във връзка с целта на инициативата - да се популяризира активният начин на живот и пълноценното хранене, същевременно бяха проведени и беседи с учениците за ползата от спорта и здравословното и балансирано хранене. Всички участници в мероприятието бяха на едно мнение, че ще продължат да проявяват физическа активност всеки ден, за да бъдат здрави, силни и успешни“, споделиха преподавателите от СУ „Васил Левски“.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/