A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Учениците от СУ „Васил Левски“ се включиха в инициативата „Нестле - Живей Активно“Учениците от СУ „Васил Левски“ се включиха в инициативата  „Нестле - Живей Активно“

Учениците от прогимназиален и гимназиален етап на СУ“Васил Левски“-гр.Ардино се включиха активно в проект под мотото „Нестле - Живей Активно“ на Община Ардино по инициативата на Националното сдружение на Общините в Република България(НСОРБ) в партньорство с „Нестле-България“-АД. Събитието акцентира върху физически активния начин на живот и балансираното хранене, които трябва да съпътстват младите в тяхното ежедневие. За целта се определиха пешеходни маршрути с неопределено време за извървяване и броене на крачките от всеки участник. Маршрутите, които избраха участниците бяха:

Ардино -„Студената вода“ с.Правдолюб

Ардино -с.Бистроглед

Ардино-парк „Нилюфер“

Ардино-кв.“Любовна чешма“

Учениците, водени от своите класни ръководители и другите учители, се включиха много ентусиазирано в мероприятието. Голяма част от тях изразиха желание да продължават да спортуват в своето ежедневие, в противовес на застоялия начин на живот, породен от дигиталните устройства, навлезли дълбоко в нашия живот. По време на извървяването на маршрутите, учителите обясняваха на подрастващите ползата от балансираното хранене, като активно участваха в дискусията и много от подрастващите, чиито познания се оказаха доста обширни в тази насока.

По време на излета се направиха множество снимки, за да се запечатат приятните емоции от преживяното!

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития