A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Учител от Ардино с грамота в Национален форум на младите педагогически специалистиУчител от Ардино с грамота в Национален форум на младите педагогически специалисти

Нарин Чобанова, учител по български език и литература в СУ „Васил Левски“ в Ардино получи грамота от министъра на образованието проф. Галин Цоков за участието и достойно представяне в VIII Националeн форум на тема „Предизвикателствата пред образованието и младите педагози в XXI-и век“. Наградата й бе връчена от началника на Регионалното управление по образование (РУО) в Кърджали Ангелина Костова.

Във форума общо 60 млади педагози до 35 годишна възраст от 27 области на България споделиха добри иновативни практики и дискутираха възможностите за мотивация и за квалификация на педагогическите специалисти.

Нарин Чобанова участва във форума с доклад на тема “1:1 - бъдещето на образованието в настоящето”. Темата на доклада е свързана с образователния модел, който успешно се прилага в училището от 2021/2022 учебна година и с помощта на който учениците развиват широк спектър от ключови умения, които да ги подготвят за успешно справяне с предизвикателствата на 21. век. Тези умения са също толкова важни за успеха на учениците, колкото и тяхното академично образование. Нейният доклад предизвика голям интерес сред организаторите на събитието и присъстващите млади педагози, и бе отличен сред най-добрите, представени на националния форум.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/