A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

УВЕЛИЧАВАТ НАГРАДНИЯ ФОНД НА МАРАТОНА ОТ ДЯВОЛСКИЯ МОСТУВЕЛИЧАВАТ НАГРАДНИЯ ФОНД НА МАРАТОНА ОТ ДЯВОЛСКИЯ МОСТБизнесмени от Ардино са увеличили наградния фонд на първия маратон „Дяволския мост – Ардино” ( 7 километра), който ще се проведе на 13-ти май (събота) от 9 часа. Надпреварата е посветена на Международния ден на предизвикателството и 17-ти май - Ден на българския спорт и професионален празник на работещите в сферата на спорта. Сумата от 1 700 лв. ще бъде предоставена само на призьорите, които са жители на община Ардино. Така общият награден фонда на състезанието става 3 400 лв.
Победителите при мъжете и при жените ще получат по 500 лв. Наред с тях има и парични награди за второ ( 250 лв.) и трето място ( 100лв.). А отделно от това ардинчанинът и ардинчанката, които финишира първи също ще спечелят 500 лв. Техните подгласници по 250 лв., а тези, които се класират на трето място по 100 лв.
Ако в тройката на лидерите се класира жител от територията на община Ардино, той ще получи и двете награди.
Спонсори на наградния фонд за ардинчани са местните фирми: „АПАЗ 68” ЕООД, „Артекс” ООД, „Бомар 05” ООД, „Брези 2005” ООД, „Искра” ET, „Латинка Лес” ЕООД, „Панорама 2000” ООД, „Пепино-79” ООД, „Родопчанка” ООД, „Феи 2011” ООД, „Хотел Емона”, „Чичек” ООД и Военно-спортен клуб „LASERWAR Balkans”.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/