A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ НИ ОТНОВО ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНЦИВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ НИ ОТНОВО ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНЦИВъзпитаничките на треньора Месут Хайрулов отиват на зоналните състезания

Волейболистките от СОУ „Васил Левски” от Ардино станаха областни първенци в Ученическите игри по волейбол до Седми и Десети клас, побеждавайки безапелационно всички останали отбори. Възпитаничките на треньора Месут Хайрулов доказаха, че имат правото и силата да участват на предстоящите зонални състезания.
„За шеста година сме областни първенци на Ученическите игри по волейбол, този път и в двете възрастови групи от 5-ти до 7-ми и от 8-ми до 10-ти клас. Това говори за много труд и постоянство”, сподели треньорът Месут Хайрулов. “Конкуренцията в игрите беше много оспорвана, но ардинските надежди с изключително атрактивната си игра заслужено спечелиха първите места и в двете възрастови групи. Поздравявам от сърце всички момичета”, допълни Хайрулов.
Успехът на младите ардински волейболистки предизвика истински фурор и от поздравления на местните фенове в социалната мрежа „Фейсбук”. Ето някои от тях:
Криси Кючукова: Оооо.... Как бих пропуснала да Ви честитя победата, тренер. Браво на Вас и на момичетата. Изключително много се радвам и стискам палци и на зоните!
Димитрина Александрова: Браво! Поздравления за достойното класиране! Пожелавам още победи и нови върхове на отбора и на треньора!
Тони Добрева:Честито и от мен! Отново доказахте че с усърден труд всичко се постига! Хайде започвайте и двуразовите тренировки за зоните! Гордея се с вас, Тренер! Успех!

Гюнер ШЮКРИ


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/