A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ВТОРИ ГОЛЯМ УСПЕХ НА ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ ОТ АРДИНОВТОРИ ГОЛЯМ УСПЕХ НА ВОЛЕЙБОЛИСТКИТЕ ОТ АРДИНО Волейболният отбор на момичетата “Алада” от Ардино за втора поредна година спечели златните медали на 12-те държавни игри на спортистите от малките селища. Домакин тази година беше Свиленград. В турнира участваха 6 отбора от страната, съобщи треньорът Месут Хайрулов.
Волейболистките на “Алада” надиграха убедително съставите на Суворово от Варненска област и от Кирково с 2:0. На полуфинала победиха отбора на Кортен от Сливенска област също с 2:0. Поради голямата жега в залите, двубоите в предварителните групи се играха два от три гейма.
На финала момичетата от Ардино надиграха с 3:1 волейболистките на “Странджа” от Средец. Тази година тимът на “Алада” е с нов състав. От миналогодишните състезатели останаха само две момичета, поясни треньорът Хайрулов.
Клубът е основан през 2004 г. Още на първия турнир са наградени с приза за най-млад и перспективен отбор. Очакват да бъдат включени и в календара на Българската федерация по волейбол. С подкрепата на общинското ръководство и председателя на клуба зам.-кмет инж. Мехмед Алиев останаха само формалните пречки.

Гюнер ШЮКРИ, в-к "Нов живот"‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/