A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

„ВТОРИЯТ ДОМ” НА ДАМИТЕ ОТ ЧАРОВНАТА ВЪЗРАСТ В АРДИНО„ВТОРИЯТ ДОМ” НА ДАМИТЕ ОТ ЧАРОВНАТА ВЪЗРАСТ В АРДИНО  Всеки вторник в Клуба на пенсионера в Ардино се събират на кафе и сладка раздумка група жени от т. нар. чаровна възраст. По време на срещите си те споделят ежедневните си преживявания, четат регионалните и националните вестници.
Традицията се е зародила преди много години. Била е прекъсната за известно време и затова сега се правят успешни стъпки за възстановяването й.
„Това е нашият `втори дом`. Тук споделяме всичко една на друга, отбелязваме заедно официалните празници в българския календар, честваме рождени и именни дни като в едно семейство при задушевна и много приятна атмосфера”, казва една от жените.
За да разнообразят всекидневието си дамите от „чаровната възраст” се обръщат с молба към ръководството на общината пенсионерският клуб да се оборудва с модерна техника - цветен телевизор и компютър. „Обичаме да гледаме любими сериали и интересни предавания. Да общуваме по Интернет с децата и внуците, които живеят извън България”, казват те и допълват, че биха се зарадвали и на една екскурзия из страната.
И не пропускат да похвалят Дургадън Хасан, която винаги ги посреща усмихната и ги обслужва любезно и учтиво.‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/