A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ВТОРОКЛАСНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА БЕЛЕЖНИЦИТЕ СИ НА 1 ЮНИВТОРОКЛАСНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА БЕЛЕЖНИЦИТЕ СИ НА 1 ЮНИНа 1 юни - Международния ден на детето второкласниците от СОУ „В.Левски” в Ардино получиха своите бележници за успешно завършен клас. По повод завършването на учебната година учениците поканиха родители, учители и гости на празник. Тържеството бе уважено и от Бахар Реджебов, началник на отдел „Образование, спорт и култура” към община Ардино.
По време на празничната програма второкласниците рецитираха стихотворения, играха различни сценки и танци, изпяха любими песни, а родителите се радваха на изявите на своите деца. Те благодариха на своите любими учители с цветя за това, че са ги научили да четат и да пишат, за искрената им обич и всеотдайност към тях.
Директорът на учебното заведение Аника Петрова поздрави всички присъстващи, а на децата пожела весела ваканция и безгрижни летни дни. Тя раздаде бележници на учениците и връчи грамоти на деца, които с труда и постиженията си през годината са допринесли за издигане авторитета на училището на регионално и национално ниво.
Бахар Реджебов подари на всички ученици от първи до четвърти клас моливи и скицници за рисуване, осигурени от евродепутата проф. Владко Панайотов.
От името на родителите Светла Семерджиева изказа благодарност към учителките за грижите към техните деца, за добрата им подготовка в учебно-възпитателния процес.
С пожелание за весела ваканция и щастливо лято децата се разделиха до 15 септември, когато родното училище отново ще ги събере.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/