A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

ЮНОШИТЕ НА „ЮНАК” ПРИЕМАТ ЛИДЕРА „АРДА”, А МЪЖЕТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ ПОБЕДА В БЕНКОВСКИЮНОШИТЕ НА „ЮНАК” ПРИЕМАТ ЛИДЕРА „АРДА”, А МЪЖЕТЕ ЩЕ ТЪРСЯТ ПОБЕДА В БЕНКОВСКИВ събота и неделя ще се изиграят мачовете от поредните кръгове на областното първенство по футбол за мъже и юноши младша възраст. В събота от 16.00 часа юношите на „Юнак” приемат у дома лидера в класирането „Арда”- Кърджали.
Мъжкият тим на „Юнак” записаха нови три точки срещу „Перперикон” в мач от 15-ия кръг на областното първенство. Гостите от кърджалийското село Перперек не дойдоха на стадион „Юнак” и е присъдена служебна победа за нашите. Възпитаниците на Ферди Велиев заемат 7-мо място във временното класиране с актив от 21 точки и голова разлика 29-19. В неделя от 16.00 часа ще гостуват в Бенковски на местния тим „Върбица”. Юнаците от Ардино са амбицирани да стопят разликата между първите три в класирането на всяка цена. Те направиха няколко грешни стъпки и след разгромната загуба от Левски – Крумовград изостанаха твърде много от лидера „Родопи”. Ардинци обаче ще хвърлят всички сили да докажат, че имат потенциал да се борят за първото място. До края „зелено-белите” не трябва да допускат грешки и тази серия трябва да започне още в неделя в мача срещу опашкаря „Върбица”, който е на шест точка зад тях. До края на първенството момчетата на Ферди Велиев имат лека програма. Предстоят им само две тежки гостувания - на „Джебел” и на „Мост”, а останалите срещи са в Ардино.
Треньорът на „Юнак” Ферди Велиев заяви, че в тима са привлечени двама нови футболисти. Нямат наказани играчи. Нямаме друг избор освен да спечелим оставащите седем мача до края на първенството, за да се класираме в първата тройка, каза наставникът.

. Гюнер ШЮКРИ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/