A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЮНОШИТЕ СТАРША НА ПЛОВДИВСКИЯ „ЕВРОКОЛЕЖ” ЗАПОЧНАХА ЛЯТНА ПОДГОТОВКА В АРДИНОЮНОШИТЕ СТАРША НА ПЛОВДИВСКИЯ „ЕВРОКОЛЕЖ” ЗАПОЧНАХА ЛЯТНА ПОДГОТОВКА В АРДИНОЮношеският отбор на „Евроколеж” от Пловдив е на едноседмична лятна подготовка в Ардино. Момчетата на треньора Йордан Хърков, който е ардински зет, тренират два пъти дневно на градския стадион.
„Решихме да проведем лятната си подготовка в Ардино, тъй като местният футболен клуб „Юнак” предлага много добри условия. Отборът е отседнал в туристическия комплекс „Белите брези”, който се намира на около 1000 метра надморска височина. Главно наблягаме на физическата подготовка в този период и работа с топка”, сподели наставникът Йордан Хърков. Той подчерта, че целта на тима е призово място в предстоящата надпревара в зона „Пловдив”.
„Ардино е красив и спокоен град. Посетихме Дяволския мост. Останахме очаровани от прекрасната природа, гостоприемството и зеленината на града и околностите’ заяви Йордан Хърков. Той изказва искрените си благодарности към ръководството на ФК „Юнак” в лицето на президента Метин Мустафов и треньора Ферди Велиев за оказаното съдействие и прекрасните условия за подготовка.
Тимът на „Евроколеж” стана шампион в зона „Пловдив” – юноши старша възраст за миналия сезон. В мъжки отбор на клуба намират място редица футболисти от състава му. Треньорското ръководство залага големи надежди за реализирането на потенциала на някои от най-изявените юноши.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/