A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

За втора поредна година община Ардино се включва в инициативата „Нестле за Живей Активно“За втора поредна година община Ардино се включва в инициативата „Нестле за Живей Активно“

Кметът на община Ардино инж. Изет Шабан за втора поредна година подаде заявка за участие в Националния конкурс за спонсорство на общински проект „Нестле за Живей Активно“ 2021 в категория „Община с население до 50 000 души“. Активностите в общината ще бъдат изпълнени между 16 и 26 септември. За целта ще бъдат организирани походи и излети до природните и исторически забележителности на община Ардино, както следва: „Дяволски мост“ на река Арда; Тракийското светилище „Орловите скали“; връх „Алада“; Курортно-туристическия комплекс (КТК) „Белите брези“; язовир „Кърджали“; крепостта при село Башево и др.

Отделно активности ще бъдат организирани на КТК „Белите брези“ и парковете в град Ардино. Участие в инициативите ще вземат служители на общината, потребители, които ползват социални услуги, общински училища и детски градини, държавни институции, спортни клубове и други граждански организации.

Комуникационното осигуряване на събитията ще се извърши чрез централните областни медии, общинското издание „Ардински глас“ и интернет страницата и приложение на община Ардино.

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/