A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЗАКИЧИХА С МАРТЕНИЦИ КМЕТА НА АРДИНО И НЕГОВИЯ ЕКИПЗАКИЧИХА С МАРТЕНИЦИ КМЕТА НА АРДИНО И НЕГОВИЯ ЕКИППо повод деня на Баба Марта, учениците Еней, Мерве, Мелис и Енда от Центъра за подкрепа на личностното развитие (ЦПЛР)-Общински детски комплекс (ОДК) в Ардино закичиха със собствено- ръчно изработени мартеници ръководството на общината, начело с кмета Ресми Мурад. С пожелания за здраве, берекет и просперитет на общината, децата с ръководител Дамла Йорданова, създадоха добро настроение на всички в първия ден от месец март. Всяко едно от децата поздрави общинарите със стих, а след това подари ръчно изработенa мартеница.
Кметът получи специална мартеница „Пижо и Пенда“ с пожелание за здраве, късмет, сбъднати мечти и успех навред. Ресми Мурад не успя да скрие вълнението си от приятната изненада и сърдечно благодари на децата за милия жест. Пожела им да растат бели и червени, здрави и засмени. Децата бяха почерпени с лакомства.
Мартенички бяха поднесени на всички служители на общинската администрация с пожелание за здраве, късмет и успех в работата.


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/