A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт
Търси

Заради зимния сезон временно се преустановяват строителните дейности в АрдиноЗаради зимния сезон временно се преустановяват строителните дейности в Ардино

Поради настъпването на есенно - зимния сезон и влошените метеорологични условия се преустановява изпълнението на строително- монтажните работи, свързани с изпълнението на проекта за строителство, реконструкция и рехабилитация на нови и съществуващи улици, тротоари и съоръженията към тях в град Ардино. За целта

са предприети всички необходими дейности, съгласно нормативната уредба. Строителните дейности ще бъдат възстановени отново при благоприятни метеорологични условия.

Основната  цел на проекта е подобряване на качеството на живот на жителите в община Ардино. Предвижда се обновяване на градските улици: „Родопи“, „Иван Вазов“, „Шипка“, „Републиканска“, „София“, „Орлови скали“, както и квартал „Горичево“.

„Желанието ни е да се изпълняват качествени дейности по строителството на територията на общината при стриктно спазване на технологичните процеси“, заяви кметът на община Ардино инж. Изет Шабан.

 ‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития