A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

Здрава и мирна година си пожелаха общинските съветници в АрдиноЗдрава и мирна година си пожелаха общинските съветници в Ардино

Общинският съвет в Ардино проведе своето последно редовно заседание за тази година в присъствието на кмета на общината инж. Изет Шабан и представители на Общинска администрация. На него общинските съветници одобриха дневен ред с деветнадесет точки.

Местните парламентаристи приеха Актуализацията на бюджета на община Ардино за 2022 г. и извършване на компенсирани промени между отделните обекти в Програмата за капиталови разходи за 2022 г.

В хода на заседанието единодушно бе приет и отчетът за дейността на Общински съвет – Ардино до 30.11.2022 година. „Изминалата една година дава основание на всеки един от нас за реална преценка на извършената до сeга работа и приноса му в общия обем на работата за подобряване на местното самоуправление и развитие на общината, заяви председателят на местния парламент Сезгин Байрям. Пожелавайки си по-благоприятна работа, той отправи благодарности към всички колеги за общите усилия и съвместна работа, за отговорността, активното участие, които проявяват към работата си в интерес на жителите на община Ардино. „Да си пожелаем Новата 2023 да бъде здрава, мирна и по-успешна финансова година“, заяви Сезгин Байрям.

По-време на последното за годината заседание общинските съветници приеха и Наредба за условията и реда за финансово подпомагане на спортните клубове на територията на общината.

Кметът на общината инж. Изет Шабан благодари на общинските съветници за конструктивния диалог. Пожела им здраве и много сбъднати мечти през 2023 година.

 

 

 

 

 


Още снимки


‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/