A- A+ A
Община Ардино
Официален сайт

ЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА ДИПЛОМИТЕ СИЗРЕЛОСТНИЦИ ОТ АРДИНО ПОЛУЧИХА ДИПЛОМИТЕ СИ  34 зрелостника от СОУ „Васил Левски” в Ардино получиха своите дипломи за завършено средно образование на официално тържество, което се състоя в петък. Те бяха връчени от директора на учебното заведение Аника Петрова с пожелания за успешна реализация в живота.
Всички ученици се чувстваха изключително щастливи и горди, че са учили в това училище. Випускниците заявиха, че няма да забравят грижите на своите класни ръководители Месут Хайрулов и Бахтияр Ходжов и всички свои учители през тези години. Випуск 2012 има с какво да се гордее, а негови първенци са: Антония Ангелова Петрова - 5,98, Нюлифер Бахар Мехмед - 5,95 и Петьо Емиров Чолаков - 5,85. Постигналите най-висок успех бяха отличени с грамоти и предметни награди.
Младежите бяха радостни, че завършват този важен етап от живота си и изразиха готовност да поемат отговорност пред себе си и обществото за следващото предизвикателство, а именно да са добри и успешни студенти.
Пожелаваме им да се реализират и да бъдат в помощ за бъдещето на града и страната ни...‹ Назад

Актуално
Предстоящи събития

 

 


https://www.livechatalternative.com/